Argenta – prima vopsea lavabila pe baza de argint cu proprietati antimicrobiene


Joi, 16 octombrie 2008, Institutul de Cercetari pentru Acoperiri Avansate – ICAA S.A. a lansat pe piata in colaborare cu Media Today un produs pe baza de argint, obtinut prin tehnlogie nano de ultima generatie: Argenta-nanoemulsia antimicrobiana inteligenta.

Argenta este un produs revolutionar care aduce un plus de igiena in vietile noastre, o vopsea care nu permite existenta microbiana pe suprafata ei. Inventia este o contributie insemnata la sanatatea si viitorul copiilor nostri; un produs ecologic, indispensabil unui mod de viata cu adevarat sanatos.


Evenimentul de lansare a brandului Argenta s-a realizat cu sprijinul echipei Media Today care a facilitat mediatizarea evenimentului pe principalele canale de stiri si in presa de specialitate. Pasul urmator este promovarea in domeniul internet. „Este un produs unic pe piata si are potential” ne spune Barbara Vaida, Client Service Director. Echipa care a lucrat la realizarea promovarii in media a fost rezultatul unei colaborari de succes: din partea Media Today - Barbara Vaida, CS Director Media Today si Dorian Mastacan, Account Executive iar din partea ICAA - Ioana Croitoru, Director Marketing.

Premiata la marile expozitii de la Bruxelles, Geneva si Zagreb, Argenta are efect permanent antimicrobian: antibacterian, antifungic, antiviral. Testat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica, produsul si-a demonstrat propritatile de anihilare si rezistenta deosebita la staphilococcous aureus, ceea ce o recomanda pentru utilizare mai ales in domeniul medical: maternitati, spitale, clinici, cabinete medicale.


Data 16 10 2008


© 2007 MEDIA TODAY. TOATE DREPTURILE REZERVATE  |  CREAT DE ADVISER INTERACTIVE